Vår personal

Vi som arbetar här trivs fantastiskt bra tillsammans och detta ser vi som en förutsättning till en funktionell verksamhet. Vi representerar en bredd i ålder vilket gör att vi alla har olika perspektiv och erfarenheter att bidra med. På Fröet tar personalen en aktiv roll i barnens lek – dock alltid på barnens villkor. Här råder en bra arbetsdisciplin, vi är här för barnens skull – vi ser dem!

Mia: Mia är rektor på Fröet och ansvarar för planering och Fröets övergripande verksamhet. Mia har varit anställd på Fröet sedan 1998. Hon är den pyssligaste i personalen och har alltid nära till skratt. Utbildad förskollärare.

Toli: Toli har lång erfarenhet som förskollärare. Hon har varit anställd hos oss sedan 1998. Hon spelar gitarr bäst och lockar alla till sång, dans och bus. Hon är också Fröets egen sagotant. Utbildad förskollärare.

Maria: Maria har varit här sedan 1987 och har stor erfarenhet av kooperativ verksamhet. Hon ser alltid styrkan i barnens fantasi och idéer och är därför en fantastisk tillgång i lekarna på Fröet. Utbildad förskollärare.

Sanne:  Sanne är en sprudlande person som älskar att leka med barnen och är mycket påhittig och kreativ både när det gäller att skapa och pyssla och att få med alla barn i olika lekar. Utbildad förskollärare.

Kristina: Kristina är Fröets kock. Varje dag serverar hon en vegetarisk lunch som hon lagat från grunden i vårt eget kök. Hon arbetar också i barngruppen – något som både barn, föräldrar och övrig personal uppskattar väldigt mycket. Kristina är utbildad på Hotell- och restaurangprogrammet vid Härnösands gymnasium.

Viktoria: Viktoria har alltid en lugn och trygg famn för barnen att krypa upp i. Hon är kreativ och pysslig, är flexibel i sitt arbete då hon alltid täcker upp där det behövs, även i köket.